Snabblån & Smslån snabbt med Ferratum

Ett bra alternativ för den som behöver låna pengar snabbt i form utav ett snabblån bör kolla upp låneföretaget Ferratum. På deras hemsida kan du kostnadsfritt ansöka om att låna pengar genom internet, alternativt endast betala sms-taxa till din operatör när du ansöker om ett smslån snabbt genom din mobiltelefon hos Ferratum. Du kan låna från 500 kronor och upp till hela 10.000 kronor, och du som är ny kund betalar lägre räntor och avgifter än de som redan tagit ett snabblån eller ett smslån hos Ferratum. På vissa belopp behöver du inte betala några avgifter eller räntor alls första gången du lånar pengar!

Ansök om ett smslån eller snabblån hos Ferratum här!

Mer om snabblån hos Ferratum

Hos Ferratum kan du som sagt välja på om du vill låna 500 kronor, låna 1000 kronor eller låna upp till 10000 kronor, och den summa pengar du lånar ska betalas tillbaka på mellan 15 – 90 dagar. På deras hemsida kan du direkt se vad ditt snabblån kommer att kosta, och Ferratum tar inte ut några som helst andra avgifter när du lånar pengar snabbt utav dem än vad informationen säger på deras hemsida.

Hur man tar ett smslån snabbt

Det är väldigt enkelt och det går väldigt snabbt och smidigt att ansöka om ett smslån. Det enda som egentligen krävs är att låneansökaren har tillgång till en mobiltelefon som i sin tur är registrerad i samma namn som låneansökaren har.

Där efter kan låneansökaren ansöka om ett smslån snabbt genom att skicka information om för- och efternamn, personnummer, bankkontonummer, clearingnummer till bankkontot samt sin folkbokföringsadress som innehåller adress, postnummer och ort. Låneansökaren måste också vara svensk medborgare och får inte ha dold identitet för att ansöka om ett smslån direkt.

Efter det att man skickat in sin ansökan om smslån till smslåneföretaget så brukar det inte ta me än max 10 minuter för att få veta om man blivit beviljad ett lånet eller inte. Om man blivit godkänd för smslånet så har man alltså i princip pengarna på kontot direkt.

Mikrolån / Microlån

Ett mikrolån, eller ett microlån som endel även väljer att stava ordet är ett kortfristigt lån som med stor fördel kan användas till oväntade utgifter istället för att behöva använda exempelvis ett kreditkort. Den som använder ett kreditkort vet att det är lätt att hamna i fällan där man handlar på kredit över sina tillgångar. Den som istället väljer att ta ett mikrolån, eller ett microlån vet precis hur mycket pengar han eller hon har lånat.

Övrigt om smslån och snabblån

Smslån- och snabblånebranschen har fått en hel del kritik sedan branschen exploderade i popularitet för några år sedan. Många ansåg att det var ”för lätt” att låna pengar snabbt via sms, och att folk därför tog dumma beslut och lånade långt över vad de hade råd att betala tillbaka. Kritikerna ansåg också att räntorna för smslån och snabblån var på tok för höga, och att de många extra avgifter försökte döljas av smslåneföretagen. Efter detta så kom nya lagstiftningar för microlån, smslån och snabblån och idag är det därför inte lika enkelt att bli beviljad ett snabblån som förr.

Den som tar ett smslån eller ett snabblån bör dock vara försiktig och noga med att alltid kunna betala tillbaka lånet snabbt. Ett smslån ska ses som ett bra alternativ för att få fram kontanter snabbt för den som vet med sig att han eller hon kan betala tillbaka lånet väldigt snabbt. Man ska alltså inte försöka lösa andra lån med hjälp av ett smslån eller ett snabblån eftersom det är dumt att dra på sig fler skulder. Dessutom är det ett faktum att räntorna är relativt höga för smslån jämfört med andra typer utav lån. Detta behöver dock inte betyda att det är ett dåligt lån – utan ett smslån eller ett snabblån är snarare ett bra alternativ för den som behöver låna pengar utan säkerhet snabbt, men som vet med sig att kunna betala av lånet fort sedan.