Smslån & mikrolån från Meddelandelån

Det finns många aktörer på marknaden som erbjuder små och korta lån, men Meddelandelån har funnits med sedan allra första början. Denna typ av lån kallas i folkmun för sms lån, vilket bara refererar till att man kan ansöka om dem via sms. Lånen är egentligen små så kallade blancolån utan säkerhet som i stället för pant eller inteckningar baseras på en kreditupplysning av låntagaren.

Klicka nedan för att läsa mer eller för att låna pengar direkt!

  1. Ansök om lån via Internet helt utan kostnad!
  2. Låna pengar via SMS. Pengarna på kontot samma dag.

Alla kan vi råka ut för en situation där vi behöver en extra slant för att köpa något eftertraktat eller för att betala andra oförutsedda utgifter och då är dessa enkla och snabba lån ett utmärkt alternativ. Hos Meddelandelån kan du låna mellan 500 kronor och 1000 kronor och du kan vänta med att betala upp till efter 60 dagar, beroende på lånesumman.

Låna pengar via sms

Det blir inte mycket enklare att låna lite pengar än att skicka ett sms till Meddelandelån, få ett besked och sedan se pengarna komma in på sitt bankkonto. Som ny kund skriver man personnummer, kontoinformation, lånebelopp, lånetid och en del data om ens ekonomiska situation i sitt sms, men om man redan har registrerat sig som kund hos Meddelandelån så behövs ännu mindre information i sms:et när man skickar in sin ansökan. Kostnaderna och räntan beror på lånesumma, lånetid och aktuell ränta, men på Meddelandelåns hemsida finns en smart kalkylator som hjälper dig att räkna ut hur mycket den totala kostnaden blir för ditt lån. Detta ger en fingervisning om det lån som man är intresserad av. Meddelandelån accepterar även låntagare med betalningsanmärkningar.

Villkor för Meddelandelåns mikrolån

Lånevillkoren är klara och tydliga, och de finns att läsa på bland annat Meddelandelåns hemsida. Om man funderar på att låna pengar så är det viktigt att sätta sig in i villkoren. Låneansökan tillsammans med de allmänna lånevillkoren samt låntagarens inskickade bekräftelse utgör grunden för kreditavtalet mellan dig som låntagare och Meddelandelån. En kreditupplysning görs och efter det positiva beslutet sätts pengarna in på det uppgivna bankkontot under kundtjänstens öppettider. Beroende på storlek på ditt sms lån och på den lånetid som du får så får låntagaren sedan en eller två fakturor som kan betalas som vilken räkning som helst, genom internetbanken eller på bankkontoret eller svensk kassaservice.

Ansvarsfull kreditgivning

Små och snabba privatlån är avsedda att täcka tillfälliga utgifter och därför är Meddelandelån mycket måna om att se till att man inte lånar mera pengar än man klarar av att betala tillbaka. Efter kreditupplysningen avgör man om lånsökanden har tillräckligt god kreditvärdighet för att bli beviljad lånet. Detta betyder dock inte att chanserna ser ut precis som hos banker eller andra vanliga låneinstitut, utan bedömningen görs individuellt och en prick i registret utgör inget hinder så länge som gamla skulder är avbetala.

Kundtjänst och hantering av personuppgifter

Givetvis respekteras kundernas integritet och dina personuppgifter hanteras med allra största varsamhet och respekt. Har du frågor eller funderingar kring sms lån så går det utmärkt att kontakta Meddelandelåns tjänstvilliga kundtjänst under deras generösa öppettider, måndag till lördag 06.00-22.00, eller söndag 12.00–16.00. Du kan välja att ringa eller maila.