Sms-lån och internetlån utan säkerhet genom OK Money

Okmoney.se är en hemsida som drivs av långivaren Risicum Capital AB där man kan låna pengar genom sms-lån och internetlån helt utan säkerhet. Okmoney.se erbjuder snabba och säkra lån där kunden kan låna mellan 500 kronor och 10.000 kronor helt utan säkerhet.

  1. Låna 500 – 10.000 kronor genom smslån hos OK Money
  2. Gratis ansökning om internetlån på 500 kr – 10.000 kr hos OK Money


Alla sms-lån och internetlån som erbjuds hos okmoney.se har en återbetalningstid som varierar mellan 30 dagar och 90 dagar beroende på hur mycket pengar en kund har lånat. OK money har ett väldigt mångsidigt urval av krediter där det finns möjlighet att få upp till 14 dagars extra återbetalningstid.

Vem kan få smslån genom OK Money?

Risicum Capital AB kan genom hemsidan okmoney.se låna ut pengar till personer som är 18 år gamla eller äldre, som har varit bokförda i Sverige i minst två år samt som inte har några betalningsanmärkningar i sitt register. För att få låna pengar genom företaget måste man även ha ett registrerat mobiltelefonnummer, ett bankkonto i en svensk bank samt ha en taxerad årsinkomst på minst 24.000 kronor.

I regel så kan man inte ansöka om ett snabblån genom OK money ifall man har ett dolt eller hemligt telefonnummer. Det går dock ifall man har Nordea personkonto eller Bank ID.

Villkor, räntor och avgifter för smslån och internetlån hos OK money

Hos OK Money får alla kunder samma ränta, oavsett ifall kunden är ny eller återkommande hos företaget. OK Money har konkurrenskraftiga räntor för sina smslån och snabblån som ligger i ungefärlig linje med andra långivares räntor inom samma bransch.

Det är helt kostnadsfritt att ansöka om ett internetlån genom hemsidan okmoney.se, men om man väljer att ansöka om sitt snabblån via sms så kostar det 25 kronor. Beroende på hur mycket pengar man lånar genom OK money så ska lånet återbetalas på 30 dagar, 60 dagar eller 90 dagar. Lånet måste återbetalas så att pengarna finns hos OK Money senast på förfallodagen. Det är givetvis möjligt att betala tillbaka lånet före förfallodagen helt utan extra kostnad.

Alla beviljade lån betalas ut av Risicum Capital AB varje dag under företagets öppettider som är klockan 08.00 till klockan 21.00. Alla överföringar sker i realtid till följande banker: Nordea, Handelsbanken eller Danske Bank. Kunder som har andra banker kommer få in pengarna till sitt bankkonto samma bankdag som låneansökningen godkänts, ifall låneansökningen godkändes innan klockan 13.00. I annat fall så finns pengarna på kundens bankkonto nästkommande bankdag.

Mer om företaget Risicum som driver Okmoney.se

Okmoney.se drivs av företaget Risicum Capital AB, som i sin tur är en del av koncernen Risicum Abp som grundades år 2005. Risicum Capital AB är ett svenskt aktiebolag som är registrerat hos Finansinspektionen och som startade sin verksamhet år 2008.

Risicum Capital AB har specialiserat sig på att låna ut pengar till privatpersoner genom snabblån, mikrolån och smslån. Företaget tar emot låneansökningar varje dag, 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan och alla beviljade lån betalas ut under företagets öppettider som är mån-sön klockan 08.00-21.00.