Låna utan inkomst


Det är inte enkelt att få ett lån utan inkomst, även om det faktiskt går. Bankerna ser helst att du har någon form utav inkomst för att dem ska bevilja dig ett lån utan inkomst, alternativt att du redan har så pass mycket pengar på banken att du utan problem skulle kunna betala tillbaka lånet.

För att låna en mindre summa pengar, så som upp till cirka 10.000 kronor, så brukar bankerna bara kräva att du har några tusenlappar i inkomst om året för att du ska kunna få ta ett lån. Men om du vill låna en större summa pengar för till exempel köpa en bil eller en fastighet så är det nästan omöjligt att låna så pass stora summor utan inkomst.

Man behöver faktiskt inte ens ha inkomst av tjänst, utan det är inte ovanligt att bankerna accepterar andra inkomster så som a-kassa, pension, aktieutdelningar eller olika typer av bidrag.

Låna utan fast inkomst som student

Om du funderar på hur ekonomin ska gå ihop under tiden du studerar, så finns det ju såklart csn-lån som man får ta utan någon inkomst. Detta är ett väldigt bra sätt för att få ihop pengar under studietiden. CSN lånet är också fördelaktigt i och med att räntan på denna typen av lån är väldigt låg.

Låna med SMS utan inkomst

Man kan faktiskt få en typ av lån trots att man inte har en inkomst. Det vi syftar på är SMS lån, som har blivit väldigt populära de senaste åren. Det brukar gå bra att få ta ett sms lån utan inkomst hos många olika företag som sysslar med denna typ av verksamhet. Tänk dock på att SMS lån ofta har otroligt höga räntor och avgifter. Du bör därför vara extremt säker på att du kan, eller kan få hjälp med att betala av lånet på bara några dagar innan du ens funderar på denna typ av lån.

Låna pengar privat utan inkomst

Det sista alternativet till att låna pengar utan inkomst, är att faktiskt låna pengar utav en kompis eller en släkting. Ofta kanske man har en mor eller far som har fast inkomst, och att man därför enkelt kan låna pengar utav dem. Kom dock ihåg att vara noga med att skriva papper på lånet, och att tillsammans arbeta fram en avbetalningsplan för lånet. Det är inte värt att bli osams över pengar som man lånat av någon, bara för att man inte skrivit ner villkoren för lånet sedan tidigare.

Lån utan fast anställning

Om du vill ta ett lån, trots att du inte har en fast inkomst genom ett fast arbete så brukar det inte vara omöjligt att ändå få ta ett lån genom att du har någon form utav projektanställning eller liknande. Även om en projektanställning genererar pengar (en inkomst), och denna sida handlar om att låna pengar utan inkomst så kan det ändå vara värt att veta att det faktiskt går att låna pengar även om man inte har en fast inkomst.

Senaste recensioner av långivare nedan

Binära Optioner –Att tänka på vid val av mäklare

Att handla med binära optioner blir allt mer populärt. Det är inte lika riskabelt som att handla med klassiska optioner samtidigt som möjligheten att mångdubbla sin investering finns. Likt aktier handlas binära optioner via en mäklare som tar ett visst courtage (avgift) vid handeln. Men det finns en stor skillnad – mäklarna kan ge bonusar, [...]

Några punkter som skiljer snabblånen åt

Oavsett om man behöver ta ett huslån på tre miljoner eller ett snabblån på 1000kr så ska man alltid jämföra de olika alternativ som finns på lånemarknaden. Det skiljer sig rejält mellan de olika lånegivarna både gällande ränta, avbetalningstid, villkor och mycket annat. När det kommer till snabblån skiljer det sig främst på följande punkter: [...]

Billån – Låna pengar till bil enkelt med eller utan säkerhet

Sugen på att låna pengar till att köpa en bil? Här hittar du flera banker och långivare som erbjuder så kallade billån. Det finns många olika typer och definitioner av så kallade billån. Ett billån kan egentligen vara ett helt vanligt lån utan säkerhet så som exempelvis privatlån eller blancolån vars villkor är anpassade till [...]