Bostadslån & bolån med Bluestep


Om du är intresserad utav att ta ett bostadslån så vet du säkert hur högra krav bankerna ofta har på sina kunder. Det är inte alltid lätt att att få sin ansökan om bolån beviljad, och det är här som Bluestep kommer in i bilden. Bluesteps slogan är ”lån till fler” och Bluestep har specialiserat sig på att låna ut pengar till personer som kanske inte uppfyller de traditionella låneinstitutens krav. Till exempel så är det inga problem för personer med betalningsanmärkningar eller andra ekonomiska problem att ansöka om ett bolån hos Bluestep!

  1. Bolån trots betalningsanmärkning
  2. Bolåneräntor hos Bluestep

Varför välja Bluestep för ditt bolån?

Bluestep erbjuder sig att låna ut pengar via bolån eller bostadslån till personer som annars skulle ha svårt att låna pengar hos traditionella storbanker. Bluestep accepterar fler låntagare än sina konkurrenter, och vanligtvis är verken betalningsanmärkningar eller andra ekonomiska skulder några problem hos Bluestep.

Hos Bluestep kan man dels låna på sitt befintliga boende, men man kan också låna pengar till en helt ny bostad. Det är låntagaren som bestämmer vad pengarna från lånet ska gå till, och ett lån som kommer ifrån Bluestep kan användas i vilket syfte som helst.

Fler kan få bostadslån med Bluestep

Bluestep tittar på helheten i varje individuell låneansökares ekonomi, och därför kan Bluestep erbjuda bästa möjliga lånevillkor för varje enskild låneansökare. Hos majoriteten utav de stora traditionella bankerna görs alltid en kreditprövning på alla personer som ansöker om lån. Om bankens system hittar några konstigheter så som exempelvis betalningsanmärkningar i låneansökarens kredithistorik så avslås i regel låneansökan direkt.

Bluestep bedömer sina låneansökningar på andra sätt, vilket för att fler privatpersoner får chansen till att låna pengar. Betalningsanmärkningar och andra ekonomiska problem som ofta ses som bekymmer hos de vanliga banker är ofta inga problem hos Bluestep. Bluestep tittar istället på varje låneansökares livssituation snarare än på personens kredithistorik. Detta gör att Bluestep till exempel kan bevilja låneansökningar från exempelvis personer med betalningsanmärkningar, egenföretagare, projektanställda, personer boende utomlands eller till personer med obetalda skulder.

Bostadslån eller bolån från Bluestep

Bostadslån eller bolån från Bluestep

Hos Bluestep kommer alla som kan bevisa sig ha råd med ett bostadslån med största sannolikhet beviljas ett bostadslån. Bluestep accepterar inkomster som kommer från många olika håll. Exempelvis godkänner Bluestep att personer med inkomster från bland annat aktieutdelningar, arbetslösersättning, studiemedel, pension eller sjukpenning kan få låna pengar.

Vilka är Bluestep och var finns dem?

Bluestep är en lånutgivare som specialiserat sig på att bevilja bolån och bostadslån till personer som vanligtvis kanske inte får låna pengar hos de traditionella bankerna. Bluestep har sitt huvudkontor i Stockholm, men företaget har också en filial i Oslo i Norge.