Binära Optioner –Att tänka på vid val av mäklare

Att handla med binära optioner blir allt mer populärt. Det är inte lika riskabelt som att handla med klassiska optioner samtidigt som möjligheten att mångdubbla sin investering finns.

Likt aktier handlas binära optioner via en mäklare som tar ett visst courtage (avgift) vid handeln. Men det finns en stor skillnad – mäklarna kan ge bonusar, något som inte förekommer bland aktiemäklare.

Det man kan titta extra på när man ska väja mäklare är följande:

  1. 1.       Bonusar

Det kan låta lockande att få en extra summa att investera i optionerna. Men man ska vara noggrann och läsa igenom bonuskraven tydligt innan man tackar ja till en bonus. Detta eftersom det alltid följer med ett omsättningskrav. Det kan vara att den summa man får måste investeras ett visst antal gånger inom en viss period för att den inte ska falla bort. Tycker man att detta är lockande bör man jämföra bonusarna för att hitta den bästa mäklaren.

  1. 2.       Välj en mäklare med demokonto

Oavsett om det är fonder, aktier eller binära optioner man handlar med är det alltid bra att utnyttja ett demokonto för att lära sig de olika funktionerna. Testa dig fram någon vecka så du känner dig helt säker på hur du handlar. Detta lönar sig i längden och därmed lönar det sig att ta en mäklare som har denna funktion.

  1. 3.       Svenska

Antalet svenska mäklare är starkt begränsat. Det finns vissa på engelska där sidan har översatts till svenska. De kan rekommenderas för även om man är bra på engelska så är det inte alltid lätt att förstå alla uttryck som används vid optionshandel.

  1. 4.       In- och utbetalningar

Hur kan man sätta in pengar och sedan ta ut dem? Vilka betalningslösningar finns och är det några som även är etablerade på den svenska marknaden?

Lycka till. Den som vågar är den som vinner.