Banklån – Lån utan säkerhet med Ikano Bank

Hos Ikano Bank kan man mycket snabbt och enkelt ansöka om ett banklån utan säkerhet. Hos Ikano bank får du som kund alltid schysta lånevillkor utan dolda avgifter på belopp mellan 20.000 kronor och 350.000 kronor helt utan säkerhet!

Låna 20.000 – 350.000 kr utan säkerhet hos Ikano Bank, Klicka här!

Då man lånar pengar utan säkerhet hos Ikano får man alltid lånelöfte direkt. Räntan för banklån utan säkerhet hos Ikano är anpassad efter varje enskild låntagare, och ligger i regel på omkring 5,20% till 12,70%.

  1. Banklån utan säkerhet
  2. Billån – Låna pengar till bil
  3. Samla dina dyra lån och krediter

Grundkrav för banklån utan säkerhet

Hos Ikano Bank kan alla ansöka om ett lån utan säkerhet förutsatt att man fyllt 18 år, har en årsinkomst på minst 125.000 kronor, att man inte har några betalningsanmärkningar i sitt register samt att man vid lån på summor över 150.000 kronor måste ha en medsökande.

Återbetalningstiden för Ikano Banks lån är väldigt generös, och återbetalningstiden för ett privatlån eller blancolån varierar mellan 3 och 12 år beroende på hur mycket pengar man väljer att låna.

Grundkrav för privatlån & blancolån utan säkerhet

  • Minst 18 år gammal
  • Minst 125.000 kronor i årsinkomst
  • Inga betalningsanmärkningar i sitt register
  • Blancolån & privatlån på över 150.000 kr kräver medsökande

Billån utan säkerhet till låga räntor hos Ikano Bank

Billån utan säkerhetHos Ikano kan man mycket snabbt, enkelt och bekvämt ansöka om ett billån. Lånet är utan säkerhet, och lånesumman kan vara på hela bilens marknadsvärde. Dock måste lånet ligga på minst 40.000 kronor och max 350.000 kronor. Bilen som pengarna för lånet är avsedda för får inte vara äldre än 9 år gammal, och bilen måste samtidigt vara registrerad i Sverige.

Återbetalningen för ett billån från Ikano sker med så kallad rak amortering, vilket betyder att amorteringsdelen är konstant vid varje återbetalningstillfälle. Dina utgifter kommer därför att minska med tiden allt eftersom skulden och räntan minskar.

Räntan för ett billån utan säkerhet hos Ikano Bank varierar beroende på ett flertal olika faktorer, men ligger alltid mellan 4,20% och 9,20%.

Samla dina lån och krediter med ett lån utan säkerhet

Att ha flera mindre lån och krediter blir ofta oerhört dyrt i längden. Det är därför ofta mycket fördelaktigt att samla sina mindre lån och andra krediter under ett och samma banklån. Genom att ansöka om ett privatlån eller blancolån hos Ikano Bank kan du därför spara en hel del pengar varje månad – Pengar som gör större nytta i din plånbok än hos kreditbolagen!

Så fort man blivit beviljad att låna pengar utav Ikano så sätts pengarna in på ditt bankkonto inom 5 bankdagar.

Mer om Ikano Bank

Ikano Bank är en del utav Ikano Group som ägs utav familjen Kamprad, vilka även är delägare i möbeljätten IKEA. Ikano Bank slog upp sin verksamhet år 2005 och har idag cirka 400 medarbetare. Ikano Bank har både företag och privatpersoner som kunder.

Verksamheten bedrivs i huvudsak från Sverige, men företaget har även kontor i Danmark, Norge och Finland. Utöver Norden så har Ikano Bank även kontor i ytterligare 5 länder i Europa.

Ikano Banks affärsidé går ut på att kunna erbjuda delbetalningslösningar, betalkort och sparande till såväl företagskunder som till privatpersoner. Antingen via utomstående partners eller direkt. Ikano Banks tjänster kännetecknas av att de är mycket smidiga, samtidigt som de är pålitliga och schysta!